• darkblurbg

Ik ben opdrachtgever en ik zoek een interim-manager

U bent op zoek naar een interim-manager. Dat blijkt in de praktijk vaak minder eenvoudig dan het lijkt.

Op uw ' ik zoek een interimmer ' advertentie kwamen heel veel reacties binnen. De ideale kandidaat waar u op had gehoopt, zat er echter niet tussen. Er moeten ongetwijfeld nog betere kandidaten te vinden zijn, maar hoe komt u daaraan? 

Onderwijs Interim Desk kan u daarbij helpen vanuit jarenlange ervaring in het onderwijs. Ons werkgebied is heel Nederland.

Wat kan ik verwachten?

 • Ervaren interim-directeuren, interim intern begeleiders (IB-ers), interim teamleiders, interim controllers, interim ICT-ers, interim afdelingsleiders in het PO, VO, MBO en HBO
 • Interimmers met specifieke ervaring in het onderwijs
 • U krijgt altijd de keuze uit 1 tot 3 geschikte kandidaten, die direct inzetbaar zijn
 • Al onze interimmers zijn uitvoerig getest en gescreend op persoonlijkheid, competenties, ervaring, leiderschapsstijl en communicatieve kwaliteiten. Deze resultaten zijn in overleg ook in te zien.
 • Elke interim-manager krijgt vanuit Onderwijs Interim Desk een schaduwmanager
 • Samen stellen we een duidelijke omschrijving van de opdracht op, met een duidelijk eindresultaat
 • Tussentijds kan de opdracht indien nodig bijgesteld worden
 • Tijdens de interimklus heeft u 1 vast aanspreekpunt bij Onderwijs Interim Desk
 • Opdracht is afgerond als u tevreden bent
 • Na afronding opdracht bespreken we de behaalde resultaten en evalueren wij ook de samenwerking
 • Wij werken conform de goedgekeurde modelovereenkomsten van de Belastingdienst, een interim professional komt niet bij u op de loonlijst. U betaalt alleen de gewerkte uren van onze interim professional en u heeft verder geen andere verplichtingen naar Onderwijs Interim Desk
 • Marktconforme tarieven, genoeg is genoeg. Transparantie in ons verdienmodel

Alleen de beste kandidaten

Wij gaan alleen in zee met de beste kandidaten. Daar zijn we dan ook actief naar op zoek. Interim-professional voor ons bureau word je dus niet zomaar. Elke kandidaat moet eerst een uitgebreide selectieprocedure doorlopen voordat hij wordt toegelaten tot onze pool. Dat doen wij niet voor niets. Het intensieve traject zorgt ervoor dat wij onze interimmers allemaal persoonlijk kennen. We weten heel goed waarin ze uitblinken maar ook waarin ze minder sterk zijn. We kennen hun passie, drijfveren en karakter. Daarnaast hebben we ook scherp op ons netvlies over welke expertise ze beschikken.

Elke opdracht is anders

Wij weten dat elke opdracht weer anders is. Is er sprake van uitval, een crisis, teruglopende leerlingenaantallen, of is uw school door de inspectie als zwak aangeduid, elke klus vraagt om zijn eigen specifieke benadering. Daarom is het belangrijk dat wij beschikken over een pool van interim-managers die verschillende kwaliteiten en eigenschappen hebben. Als u aan de slag gaat met één van onze interim-professionals, dan kunnen wij u vooraf dus precies vertellen wie u ‘in huis’ haalt. Op deze manier helpen wij u aan de ideale interim-directeur voor uw onderwijsinstelling. 

Onderwijs Interim Desk staat voor u klaar

Op zoek naar een interim-professional in het onderwijs? Wij staan voor u klaar.