Johan | interim directeur basisschool

Sinds 2017 werk ik voor Onderwijs Interim Desk. Wat mij bijzonder aanspreekt zijn de visie en uitgangspunten van deze organisatie. De ambitie om kwaliteiten en daadkracht te realiseren is herkenbaar. Met regelmaat is er sprake van overleg en ondersteuning.
In de contacten merk ik een goede balans tussen persoonlijke benadering en zakelijke afhandeling. Opdrachten worden goed aangepakt en er is oog voor de mensen waarmee gewerkt wordt.
Mooi dat ook aan anderen wordt gedacht door het sponsorproject in Peru.

Claudia | interim intern begeleider basisschool

Mijn ervaring met Onderwijs Interim Desk is zeer positief. In korte tijd is er voor mij een passende interim opdracht gevonden. Door de juiste match te maken tussen mij en de school verloopt de opdracht voortvarend. Er is vooraf goed geinventariseerd wat de school nodig had en daar is de juiste persoon bij gezocht.
Ook het contact met zowel Robert als Arjo verloopt plezierig. Ze zijn sparringpartner en ook geïnteresseerd naar de persoon achter de professional.
Kortom, een zeer geslaagde samenwerking en opdracht. Hoop dat er nog vele volgen.

Jelle | interim directeur

Ik heb via Onderwijs Interim Desk een interim-interne begeleider gevonden en via hen zelf een opdracht als interim-directeur gedaan. In beide rollen heb ik hun passie voor kwaliteit ervaren. Een gedegen intake met assessment maakt dat zij hun mensen echt in beeld hebben. Dat gaat zoveel verder dan het 'schuiven van een CV' zoals ik dat bij andere bureaus ook wel heb meegemaakt. Hiermee dragen ze bij aan goed onderwijs en continuïteit en dat is wat de kinderen verdienen.

Cindy | interim intern begeleider basisschool

Ik werk sinds enige tijd samen met Onderwijs Interim Desk. Ze geven zelf aan voor kwaliteit te staan en integer te zijn. Voor mij zeer belangrijk en de reden waarom ik met hen wilde samenwerken. Inmiddels kan ik bevestigen dat zij zich niet anders voordoen dan ze zijn. Robert en Arjo staan voor kwaliteit, zijn integer en hebben verstand van onderwijs.

Tijdens de opdracht is er goed en regelmatig contact. Bij vragen of in geval van afstemming reageren zij snel en adequaat wat de samenwerking zeer prettig maakt. Ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat ik zeer content ben met onze samenwerking.

Ruud | interim directeur

Via Onderwijs Interim Desk heb ik een mooie, bij mij passende interim-opdracht gekregen, nadat ik op een prettige manier contact heb gemaakt met Robert. Zijn uitleg over de werkwijze van Onderwijs Interim Desk was en is de reden, dat ik met deze organisatie in zee wilde gaan.
De samenwerking Met Robert en Arjo is vanaf het eerste moment professioneel en zakelijk, maar ook het persoonlijke krijgt aandacht. Regelmatige feedback en ondersteuning wordt door hen op een goede wijze gehanteerd.

Leenette | interim directeur

Onderwijs Interim Desk is een betrouwbaar, professioneel bureau dat met zorg en daadkracht je op alle fronten bijstaat in je werk als interimmer. Het persoonlijk gesprek, de uitvoerige screening en het bespreken van de resultaten van de screening, laten zien dat dit bureau voor maatwerk gaat. Ook tijdens de opdracht is er een proactieve houding vanuit het bureau zodat Arjo en Robert voeling blijven houden met de interimmer en zijn opdracht. De no-nonsense en transparante mentaliteit, de voortvarendheid en hoge kwaliteitsnorm maken dat ik met veel plezier en met vertrouwen voor Onderwijs Interim Desk werk.