Sponsoring

Onderwijs Interim Desk maakt echt verschil op het gebied van interim professionals in het onderwijs. Bij Onderwijs Interim Desk draait het niet om geld. We werken tegen tarieven die voor ons genoeg zijn om van te leven. 

Met een deel van onze opbrengsten willen we goed doen. Waarom? Omdat we het hier erg goed hebben en op andere plekken in de wereld mensen het niet goed hebben. Om die reden ondersteunen we het werk van Pan de Vida. Meer informatie over Pan de Vida kunt u hier vinden maar ook hieronder lezen.

Over Pan de Vida

  • Stichting Pan de Vida is een organisatie die zich inzet voor de armste kinderen van Peru
  • Elke Euro gaat voor 100% naar de kinderen
  • Inmiddels 37 kinderrestaurants waar ruim 2.500 kinderen op schooldagen een goede maaltijd krijgen
  • Twee kinderdagverblijven en een kindertehuis

Help Pan de Vida

Wij kennen de mensen achter de stichting Pan de Vida persoonlijk. Sla met ons de handen ineen om zoveel mogelijk kinderen in Peru te bevrijden uit de greep van de armoede. Voor slechts tien euro per maand maak je het mogelijk dat een kind te eten krijgt in een kinderrestaurant van Pan de Vida, naar school kan gaan en niet (langer) op straat hoeft te leven. Je sponsorbijdrage komt volledig ten goede aan de kinderen van Peru.

Carlos en Mariela leven met hun gezin op basis van giften. Je kunt hen ondersteunen door een eenmalige of periodieke bijdrage en het mede mogelijk maken dat zij dit werk kunnen doen.

Als je het werk van Carlos en Mariela een warm hart toedraagt, kun je hen ook helpen door Pan de Vida onder de aandacht te brengen van je familie, vrienden, collega’s, school en kerk. Samen kunnen we de levens van kinderen compleet veranderen. Help ons de kinderen van Peru te helpen.

 

IK WIL EEN KIND SPONSOREN

 

IK WIL EEN GIFT GEVEN

 

IK WIL CARLOS EN MARIELA ONDERSTEUNEN