Leidinggevende interimmer regio Zuid Holland gezocht met kennis van autisme - GEEN ONDERWIJS FUNCTIE

Gepubliceerd op: 16-10-2019

Dit keer een oproep voor een interim functie buiten het onderwijsveld.

Wij zijn per direct op zoek naar één interim team coördinator voor een organisatie gespecialiseerd in autisme. Een functie buiten het onderwijsveld dus. Omdat diverse interimmers wel ervaring hebben met autisme sturen wij jou deze concrete vraag.

De opdracht is per direct en duurt 6 maanden voor 32 tot 36 uur per week.

Onze opdrachtgever wil haar cliënten de hoogste kwaliteit in autismezorg bieden en heeft daarbij jarenlange praktijkervaring in het werken met autisme. Hun aanpak is gebaseerd op de Autisme Centraal Methodiek. Omdat onze opdrachtgever een enorme groei, zowel in kwantiteit als in kwaliteit, doormaakt zoeken ze nu een interim team coördinator / teamleider Levensloopbegeleiding.

Wie jij bent?

 • Jij hebt affiniteit met de zorg en leidinggeven.
 • Jij hebt inhoudelijke kennis van autisme en ervaring met de doelgroep.
 • Je bent in staat om ‘dienend’ leiding te geven aan de coaches uit jouw regio.
 • Je kan verbinding leggen met andere zorginstellingen, wijkteams en consulenten van de gemeenten gaat je gemakkelijk af.

Wat ga je doen?

 • Als Team coördinator / Teamleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en realisatie van het operationele en tactisch beleid van de regio of algemeen.
 • Je onderhoudt contact met relevante netwerkpartners in de regio en bent hierin proactief.
 • Je bent verantwoordelijk voor de samenstelling van het team, coacht het team en stelt alles in staat om hen de best mogelijke begeleiding te laten bieden.
 • Je start zorg op en ondersteunt de coach in de praktijk, wanneer nodig.
 • Je vertaalt inhoudelijke ontwikkelingen naar de praktijk; in je eigen regio maar ook organisatie breed.
 • Met de collega teamcoördinatoren ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het jaarplan strategisch beleid voor jouw regio en je draagt verantwoordelijkheid voor de begroting binnen jouw regio.
 • Tenslotte zorgt goede zorg voor tevreden cliënten. Alles wat wij doen staat in het teken van goede zorg en hoge tevredenheid bij onze cliënten. Jij monitort de kwaliteit van de geleverde zorg en personele inzet.

Er is een organisatieontwikkeling aan de gang welke in 2020 effectief moet zijn. Je zult werkzaamheden oppakken die vertrekkende teamcoördinatoren achterlaten totdat de nieuwe organisatiestructuur geïmplementeerd is.

Als jij stevig in jouw schoenen staat en houdt van dynamiek in jouw werk dan vragen wij om per direct te reageren. Reageer tot uiterlijk morgenavond (dinsdag 15 oktober 18.00 uur). Stuur een email met jouw motivatie naar Robert Heideman (r.heideman@onderwijsinterimdesk.nl) met als referentie 'interim teamcoördinator Levensloopbegeleiding'.

Graag ook even jouw uurtarief, reiskosten en beschikbaarheid vermelden in de email.

Misschien ken je iemand in jouw netwerk die hiervoor geschikt zou zijn. Dan komen we ook graag met diegene in contact. Mocht jouw voorgedragen kandidaat uiteindelijk de opdracht toegewezen krijgen dan krijg je een leuke attentie.

Wij zien alle reacties met belangstelling tegemoet