• darkblurbg
  Interim bureau in het onderwijs
  Interim PO, interim VO, co-management, interim MBO, interim HBO
 • darkblurbg
  ONZE INTERIM-PROFESSIONALS
  zijn getest op persoonlijkheid, kerncompetenties, ervaring, leiderschapsstijl en communicatieve kwaliteiten
 • darkblurbg
  Onze professionele interimmers
  hebben ervaring met complexe en uiteenlopende situaties in het onderwijs

Interim professionals

Onderwijs Interim Desk is een ervaren en professioneel bureau voor interim-management in het basis- en voortgezet onderwijs. Wij zorgen ervoor dat uw onderwijsinstelling altijd kan rekenen op de juiste interim-manager. Ons onderwijsbureau zit in Gelderland in de mooie Achterhoek. Van daaruit hebben we jarenlange ervaring in de onderwijswereld opgebouwd door geheel Nederland.

Wij gaan voor kwaliteit

Crisismanagement is altijd maatwerk en wij weten dat als geen ander. Onze interimmers hebben jarenlange ervaring en kunnen u op alle fronten bijstaan. We kennen onze professionals allemaal persoonlijk en we begeleiden hen daar waar nodig. Op deze manier bouwen we aan een duurzame relatie. Wij gaan niet voor korte termijn gewin.

Onderwijs Interim Desk brengt professionals uit het onderwijs bij elkaar. Een grote groep van interim-managers hebben zich verbonden aan Onderwijs Interim Desk. Elk met hun eigen expertise en achtergrond. Onze professionals hebben minimaal een Hbo-niveau, meerdere jaren ervaring met werken in het onderwijs en een uitstekende kennis in het vakgebied.

Wij zijn pas tevreden als onze opdrachtgever onder de indruk is van de kwaliteiten van onze professionals. Daarom worden al onze interim managers vooraf grondig getest op persoonlijkheid, ervaring, kerncompetenties, leiderschapsstijl en communicatieve vaardigheden.

Wij gaan voortvarend aan de slag

Afhankelijk van de hulpvraag van de onderwijsinstelling stellen wij binnen 24 uur één tot drie kandidaten aan u voor waarvan wij denken dat deze in het profiel passen.

Zodra de geschikte interimmer aan de slag gaat wordt een snelle analyse gemaakt van de problemen in uw onderwijsinstelling en krijgt u een plan van aanpak voorgelegd waar vervolgens voortvarend mee aan de slag wordt gegaan.

Brede expertise in het onderwijs

Naast onze interimmers hebben we ook andere specialisten in huis. Denk daarbij aan hulp op gebied van ICT, arbeidsomstandigheden (Arbo) en financiën.

Onze interim professionals hebben ervaring in verandermanagement, cultuurverandering, reorganisaties, teamontwikkeling, projectmanagement, programmamanagement en nog veel meer. Allemaal in het onderwijs.

Door onze aanpak op maat kan Onderwijs Interim Desk als onderwijsbureau uw onderwijsorganisatie snel weer op de rit krijgen. We beschikken verder over een uitgebreid netwerk en kunnen u altijd in contact brengen met andere professionals.

Sponsoring

Bij Onderwijs Interim Desk draait het niet alleen om geld. Wij werken tegen tarieven die voor ons genoeg zijn om van te leven. Een deel van onze omzet gaat naar een project in Peru. Waarom doen we dit? Omdat we het hier in Nederland erg goed hebben en op andere plekken in de wereld kinderen het niet zo goed hebben. Daarom ondersteunen wij het werk van Pan de Vida in Peru. Zie ook onze pagina over sponsoring.

Oprichters en eigenaren